Елегантни мигли за 10 минути? Представяме ви най-добрите изкуствени клъстерни мигли!

Миглите са най-красивата рамка на очите. Въпреки това естествените ни мигли не винаги изглеждат така, както бихме искали. Те обикновено са слаби, със склонност към избледняване и липса на изразителност – спиралите за мигли не са решение на този проблем. Но клъстерните мигли за домашно приложение могат да бъдат. Нека се запознаем със 7 продукта, които заслужават да бъдат обозначени като най-добрите!

Клъстерни мигли за удължаване на мигли в домашни условия – иновация в света на красотата

Не може да се отрече, че жените винаги са изпитвали затруднения с миглите си. Те обичат да използват удебеляващи и удължаващи спирали, както и балсами, които обаче не винаги помагат за постигането на задоволителни резултати.

Полуперманентното удължаване на миглите беше доста популярен вариант. За съжаление този метод на оформяне на миглите натоварва естествените ресници и дори води до тяхната загуба. Поради тази причина той не е оптимално решение.

Клъстерните мигли за домашно приложение са истинска революция на козметичния пазар. Изкуствените мигли на клъстери ви позволяват да оформите миглите си за по-дълъг период от време само за няколко минути. Разбира се, продуктът се превърна в хит и много жени нямаха търпение да изпробват изкуствените DYI мигли в домашни условия.

Нанасянето на изкуствени мигли в домашни условия е тенденция в днешно време. Въпреки това си струва да се отбележи, че не всеки комплект може да помогне за постигането на резултатите, за които жените толкова много държат. Ето защо представяме класация на 7 продукта, които заслужават внимание!

7-те най-добри клъстерни мигли за DYI приложение – кои от тях осигуряват Невероятни резултати?

Клъстерните мигли за домашно приложение имат една ключова роля. Те са предназначени да помогнат за създаването на стилна визия на миглите, без да излизате от дома си. Много жени нямат време за редовни посещения в салоните за красота. Готовите клъстери мигли би трябвало да им позволят да преобразят погледа си само за няколко минути.

И така, нека се запознаем със 7-те най-добри комплекта, които заслужават да бъдат в козметичната чантичка на всяка жена!

1. Клъстерни мигли Nanolash – DIY Lash Extensions

Първото място в класацията заемат DIY Lash Extensions от Nanolash. Тази марка не се нуждае от представяне за нито една жена. Тя е лидер в областта на продуктите за грижа и оформяне на миглите в продължение на много години.

DIY Lash Extensions са първокласен продукт. Тези клъстерни мигли са изработени от лек материал и се предлагат на гъвкава, тънка лента. Благодарение на тази особеност те прилягат идеално към окото, а лентата прикрива свързващите точки.

Тези клъстери от мигли за домашно приложение се предлагат в една опаковка. Кутията съдържа 36 клъстера мигли с 3 дължини и 8 стила, от които можете да избирате. Можете да се сдобиете и с пълен комплект за удължаване на мигли в домашни условия. Той включва допълнително:

  •  Nanolash лепило;
  • Nanolash препарат за отстраняване;
  • специална пинсета;
  • Nanolash фиксатор.

С тези аксесоари създаването на траен и бърз грим на миглите ще бъде още по-лесно. Производителят декларира, че той ще издържи 5 дни. Нанасянето на тези клъстерни мигли не трябва да отнема повече от 10 минути. Много жени, които вече са изпробвали DIY Lash Extensions, потвърдиха тези твърдения!

Готовите за нанасяне клъстери мигли от Nanolash ви позволяват да създадете всеки желан от вас стил мигли. Дамите могат да ги използват, за да създадат емблематичните мигли russian volume, но също така да използват най-късите клъстери за деликатна визия за ежедневието.

Имайки предвид всички предимства на DIY Lash Extensions от Nanolash, няма съмнение, че тези клъстери заслужават първо място в класацията.

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Следващите ни предложения са изкуствени мигли от комплекта за удължаване на мигли от Glamnetic.

Glamentic Lash Extension Kit се състои от клъстери от мигли за приложение в домашни условия тип „Направи си сам“. Можете да ги използвате и без да имате предишен опит в тази област. Нанасянето на тези изкуствени мигли не трябва да отнема повече от 10-15 минути.

В опаковката има клъстери от мигли в различни размери, както и други аксесоари, които да улеснят нанасянето. Също така има няколко стила на клъстерите, от които да избирате.

Самите мигли са леки и практически незабележими, когато се носят. Ако нанасянето е извършено правилно, те могат да останат на окото до 5 дни. За съжаление, твърденията на производителя не са потвърдени от мненията на потребителите.

Glamentic Lash Extension Kit ви позволява да създадете естествен вид, но и обемни мигли. За съжаление тези клъстерни мигли не заслужават 1-ва позиция в нашата класация. В сравнение с изкуствените мигли от Nanolash те са изключително скъпи.

3. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit е решение за жените, които ценят удобното и бързо нанасяне.

Производителят декларира, че нанасянето отнема само няколко минути. Не е посочено обаче колко точно е това време. Марката твърди, че тези мигли могат да се носят в продължение на 3 до 5 дни. Това е лек недостатък, в сравнение с DIY Lash Extensions от Nanolash например. Освен това производителят отбелязва, че всичко зависи от правилната последваща грижа и индивидуалното предразположение. Така че съществува риск миглите от стартовия комплект Lashify да издържат само 1-2 дни.

Въпреки това тези клъстерни мигли изглеждат доста добре. Те са меки и гъвкави и ви позволяват да създавате различни визии на миглите.

За съжаление, както комплектът, така и опаковките за попълване на клъстери струват цяло състояние и това е решение, което определено могат да си позволят само по-заможни жени. В опаковката има само 10 клъстера, което осигурява само едно приложение, ако приемем, че е успешно. Цената на продуктите на Lashify за създаване на еднократно удължаване на мигли всъщност е сравнима с професионалното полуперманентно удължаване на мигли, направено в козметичен салон.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Ardell X-tended Wear Lash System Kit е друг продукт, който е заслужил мястото си в класацията. Тези леки и меки клъстери за мигли са предназначени за прилагане в домашни условия. Самото нанасяне трябва да отнеме само 10 минути – според твърденията на производителя.

Клъстерите за мигли се предлагат в една опаковка, в която ще намерите и допълнителни аксесоари. Тези мигли могат да се нанасят както под, така и над естествените мигли. Така че е възможно да изберете най-удобния за вас начин на нанасяне.

Комплектът Ardell X-tended Wear Lash System предлага различни размери мигли, от които можете да избирате. Жените могат да избират между мигли тип Russian Volume или просто деликатни мигли за ежедневието. Цялото приложение трябва да трае до няколко дни. Въпреки това производителят посочва, че за клъстерите трябва да се полагат подходящи грижи и да се избягва използването на козметика на маслена основа.

Качеството е основен недостатък на тези мигли – всяко клъстерче е идентично и след нанасянето ясно се вижда не толкова естественият ефект. Така че това решение може да е подходящо за парти, но тези клъстери не са много удачни за ежедневно носене или за работа.

5. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit съдържа едни от най-популярните мигли за домашно приложение. Те се предлагат под формата на тънки като перце клъстери, които се съчетават добре с естествените мигли. Поради деликатния си характер те могат лесно да се повредят – затова трябва да сте изключително внимателни. Тези мигли на клъстери са лесни за нанасяне и гарантирано поддържат естествен и стилен естетически вид.

Кутийката обаче съдържа клъстерни мигли само в две дължини: 10 и 12 мм. Това от своя страна може да бъде един от основните недостатъци. За сравнение, DIY Lash Extensions се предлага в 3 дължини! Липсата на малко по-дълги мигли прави възможностите за оформяне малко по-ограничени.

Заявената трайност на едно нанасяне е 5 дни. Въпреки това има много онлайн отзиви от жени, които посочват, че продуктът не е оправдал очакванията им в това отношение. При някои потребители нанасянето е продължило само 2 дни. В случая на DIY Lash Extensions от Nanolash подобни отзиви не могат да бъдат открити.

За да могат клъстерите да издържат толкова дълго, колкото декларира производителят, трябва да използвате нощен продукт. Този продукт, за съжаление, трябва да се закупи отделно. В същото време формулата на този продукт прави тези мигли неподходящи за повторна употреба, което в крайна сметка обуславя липсата на ефективност и рентабилност на този продукт.

6. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit съдържа клъстерни мигли, вдъхновени от постигнатите резултати в салоните за красота. Те са разработени така, че да гарантират, че създаденият от вас вид на миглите ще бъде красив и изключително издръжлив.

Производителят уверява, че самото нанасяне ще отнеме само 10 минути. Въпреки това, в случай че го извършвате за първи път, то изисква известно търпение. Това от своя страна може да означава, че нанасянето на мигли от комплекта Velour Xtensions съвсем не е толкова лесно.

В опаковката има 4 комплекта от клъстери мигли с всяка дължина – от 10 до 14 мм. Всички мигли са изработени в един стил. Разнообразието им по отношение на дължината обаче трябва да гарантира възможността за създаване на всякакъв стайлинг.

За съжаление производителят не посочва колко дълго могат да се носят клъстерите върху очите. Подчертава само, че обикновено това са няколко дни, което обаче зависи от индивидуалното предразположение и последващата грижа. Освен това не трябва да мокрите миглите до 24 часа след нанасянето. Това е необходимо, защото тези изкуствени мигли не са водоустойчиви. Също така няма ясно послание относно това дали те могат да се използват многократно.

7. Комплект Invisi-Lash на TATTI

Миглите от комплекта Invisi-Lash Kit на марката TATTI се предлагат в различни стилове, така че можете да подберете вида на извивката според нуждите си.

В една опаковка има клъстерни мигли в 4 размера – от 8 до 14 мм. Това със сигурност дава неограничени възможности за оформяне на миглите в домашни условия. Освен това комплектът включва и апликатор, лепило и фиксатор. Размерите на тези продукти обаче са малки (в случая с комплекта от Nanolash те бяха 5 ml). Така те няма да издържат особено дълго.

Трайността на клъстерите за мигли се предвижда да е до 5 дни. Въпреки това отново са необходими подходящи грижи за тях. Предполага се, че самото нанасяне също отнема 10 минути. Първо обаче трябва да се съсредоточите върху правилната подготовка на миглите. В противен случай оформянето може да не е твърде трайно.

Сериозен недостатък на този продукт е, че клъстерите се предлагат на прозрачна лента, вместо на черна. На практика това прави линиите на свързване, където клъстерите се срещат с естествените мигли, много по-видими, а на всичкото отгоре не можете да разчитате на допълнителния ефект от визуално по-дебели мигли в корените.

Класация на най-добрите клъстерни мигли – обобщение

Клъстерните мигли за домашно приложение ви позволяват бързо и прецизно да промените външния си вид. Затова не е чудно, че все повече жени се решават да ги изпробват.

От дълго време жените търсят най-добрите изкуствени мигли за приложение в домашни условия. Не бива да крием факта, че козметичният пазар непрекъснато ни залива с нови продукти. Трудно е човек да се ориентира в лабиринта от специални предложения и да се съсредоточи върху най-важното при избора на най-добрите изкуствени мигли.

В горната класация са обобщени продуктите, които уверено могат да се конкурират помежду си за титлата най-добри. На водеща позиция са DIY Lash Extensions от Nanolash. Те осигуряват точно това, което може да очаква една съвременна жена.

Жените не трябва да забравят да обърнат внимание на дължината, стила, както и на лентата, на която се поставят клъстерите мигли. Това е особено важно, ако имате чувствителни очи.

Взимайки разумно решение, докато избирате своите клъстерни мигли, можете да извлечете много ползи. Не само ще можете да преобразите външния си вид за по-малко от 10 минути, но и ще имате възможност да изглеждате феноменално във всяка ситуация!