За да ли струва да се разходи £199 за зъбна четка Curaprox Black is White?

Освен професионалната орална хигиена и правилното интензивно четене, зъбни четки са най-важното инструмент да поддържане и мащабиране чистотата на зъбите си. Зъбните четки имат ключова роля в борбата с кариеса, навлизането на камъки между зъбите и поддържане на хигиената в цялата устна политика. Curaprox Black is White е по-няколко пъти скъпо и 10 пъти по-твърдо от обикновената зъбна четка, но ето колко струва такава? Отговорът на този въпрос все още остава да се определит. За да детерминирате дали си струва да се използва Curaprox Black is White, разгледайте пълния пакет свойства ниже.

Какво представлява Curaprox Black is White?

Curaprox Black is White е най-новото добавено в серията зъбни четки на Curaprox. Тя включва две видове костюли, обявени за най-твърдите в света. 47,000 издръжливи микрофибри обеднени с 4.3 мм хедъри за по-гладко и по-мято четене достигат всички примами за зъбна повърхност. Твърдите костюли са предназначени за освобождаването на заетото пространство, премахване на плакиращи бактерии и згледане на постингурите. Устната мрежа на костюма е с дизайн на чисто черно-бял, за да бъде по-лесно и по-точно точено в конкретната зона, където трябва да се чете и поддържа бъдеща орална здравена политика. Тя също така има конусна форма, която дава пикиращо действие на зъбната повърхност, допълнително четейки което кариеса части корени под зъбна кост. Тази четка е съвместима с шампоан за интерстициално почистване на зъбите. Както и другите забележителни зъбни четки от Curaprox, Black is White е дизайниран за да допълни правилното пренос на четещите движения към областта на зъбите.

Защо Curaprox Black is White струва £199?

Curaprox Black is White идва с блестяща линия на висококачествени свойства и наследствен дизайн, което прави цената доста по-висока от най-обикновената зъбна четка. Curaprox добре знае, че може да намерите други зъбни четки за по-ниска цена, но гарантира следното: