Идеален избор за вашата коса: Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Трудно е да подсилите блясъка на скучната коса. Има много шампоани, които почистват косата, но я оставят скучна и безжизнена. Боите и стилизиращите продукти се отразяват зле на състоянието на кичурите, отслабвайки ги и лишавайки ги от блясък. Как да откриете кой е най-добрият шампоан за скучна, слаба коса? Знаем за един продукт, което е подходящ за вас. Чували ли сте за мицеларния шампоан с коприна от Nanoil? Вижте как той преобразява косата ви и защо е толкова високо оценен.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: описание и съставки

Мицеларният шампоан с течна коприна от Nanoil е гладък и лек. Можете ледно да го нанесете върху косата, пени се добре и не натежава на кичурите. Мицеларен е, така че е ефективен за почистване на маслото от косата, праха и натрупаните продукти. Мицеларните козметики са направени за почистване и третиране на кожата и косата по нежен начин. Ето защо Nanoil Shampoo поддържа pH баланса на скалпа и действа като добър измиващ агент. От какво е направен?

  • Течна коприна – най-леката форма на коприната, която прониква в косъма. Нищо друго не подхранва толкова ефективно, колкото коприната. Тя подсилва блясъка, изглажда добре и кара косата да изглежда по-красива.
  • Хидролизирани пшенични протеини – те възстановяват от повреди, подсилват блясъка, правят косата по-здрава и намаляват косопада.
  • Рициново масло – защитава срещу увреждане, подсилва и хидратира.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: ефекти

Течната коприна е една от най-популярните съставки в продуктите за грижа за косата. Тя е препоръчвана от стилистите, защото идеално подхранва, изглажда и добавя блясък. Кичурите стават много гладки и лесни за стилизиране. Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo е първата стъпка към сдобиването с перфектна прическа. Най-добрата съставка, която може да подобри състоянието на кичурите.

Мицеларният шампоан от Nanoil цялостно премахва натрупаните козметики, мазнина и мръсотия, както и подхранва скалпа и косата едновременно. Кичурите са меки и лъскави. След само една употреба косата се сресва и стилизира по-лесно, както и не се заплита.

Тъй като мицеларните шампоани почистват добре косата, коприната прониква по-надълбоко. Получавате срахотна подхранваща грижа още докато измивате с шампоана. Резултатът? Чиста, подхранена, мека и устойчива коса, както и здрав скалп.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo. Как да го използвате?

Точно като другите шампоани. Разпределете върху влажна коса и измийте кичурите, нежно масажирайки скалпа. Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo се пени добре и се измива лесно.

мицеларен шампоан за коса Nanoil

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: отзиви

Позитивните оценки произлизат от резултатите, с които дарява мицеларния шампоан с коприна. Nanoil предлага продукти, които ви позволяват да получите качество като от салона за красота. Шампоанът получава високи оценки, защото е подходящ за всички видове коси, стига за дълго време и не натежава на кичурите. Косата е гладка, свежа и красива.

Nanoil. Има много, което можете да спечелите!

Коприната има чудесни предимства, така че е добре да комбинирате шампоана с интензивно разкрасяващата маска и лекия балсам, който се оставя в косата. Те са богати на течна коприна. Разгледайте чудесните продукти от Nanoil тук www.nanoil.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *