Как да прецените маскара, за да постигнете най-добрите резултати?

Какво търсите в маскара, за да изглеждате страхотно? Всеки иска приятни и продължителни резултати, но може ли да се постигне без прехвърляне на бюджета си за маскара? Да, също и да може. В днешната статия ще дискутираме идеи за преценка на маскара, за да получите най-добрите резултати за парите си.

1. Тествайте качеството на маскарата

Независимо от тялото на маскарата и вътрешната ѝ формула, едно нещо, което отличава добра маскара от лоша, е качеството на тялото и придаването на обем. Ако тялото на маскарата не е гъвкаво и не менува формата си след поставянето й, значи това не е достатъчно гъвкава или достатъчно здрава. Бележете, че маскарите, които не са достатъчно леки за да си запазят формата, често трябва да се почистват често и могат да създадат и неравномерно засилване.

Друго важно качество на добра маскара, която да търсите, е силата на придаване на обем, за да свършите стила си. Добра маскара би трябвало да има мощно придаване на обем, като и прес, без дълбоко пакетиране или мазнини. Ако забележите такива сериозни изглеждания и тавани, подумайте за промяна на маскарата и изберете модел с по-силен обем и менуване. Поне ще се компенсира за много тавани и препътвания за по-добро качество.

2. Изберете добър въртел и дълбоко подхранване

Един от най-важните аспекти на маскарата е въртелът. Добър въртел може да направи разлика във вашите резултати и е много важен военен фактор. Освен да подкрепи лъскавото и дълбокото засилване, добър въртел трябва и да се почиства лесно и поникват на лесно скриване на ресничките ви. Избирайте въртели, които навлаждат едномерно и оставят видимо подсилване на вашите ресници.

Също така може да се добави и дълбоко подхранване към маскарата. Дълбокото подхранване на ресниците прави нещата по-бързи и по-лесни. Ако маскарата ви