Коя маска за коса с кератин е най-добрата. Прочетете ревютата на най-добрите продукти!

Косата ви е много суха, чуплива и скучна? Опитите за подобряване на състоянието й сигурно са истински кошмар. Заплетени кичури, наелектризирване, непокорна прическа. За щастие има начин как да поправите всичко това! Трябва ви добра маска, която да възстановява след увреждане и да възвръща загубения блясък, еластичност и гладкост. Качественият продукт дори ще помогне на корените и ще защити косата от бъдещи увреждания. Коя е най-добрата маска? Тази с кератин, разбира се! Ще ви помогнем да изберете тази, която придава най-добри резултати.

Какви са причините за увреждане на косата?

Има много неща, които причиняват повреди на прическата, затова поддържането й в перфектно състояние може да е доста трудно. Освен, че тя бива наранявана, поради употребата на неподходящи продукти, косата страда и от механични повреди (сушене с кърпа, спане с мокра коса, дърпане, търкане), стилизиране с топлина, сушене със сешоар, силна слънчева светлина, студ и дори градско замърсяване, смог и токсини. Ето защо защитата е също толкова важна, колкото възстановяването.

Как да се грижите за повредената коса?

  1. Хидратирайте косата си отвътре и я защитавайте срещу загуба на влага. Използвайте защитни спрейове, серуми и масла.
  2. Вземете си маска с кератин. Използвайте добра маска за коса веднъж или – при увредена коса – два пъти на седмица. Тя ще възстанови косъма отвътре и косата ще изглежда чудесно отвън.
  3. Защитете увредената коса. Защитаването на кичурите от повреди и от външните фактори е изключително важно. Използвайте UV филтри и избягвайте горещ въздух, докато сушите кичурите си. Откажете се и от пресата за коса.

Маски за увредена коса

Маската за коса е най-добрата домашна процедура за сдобиване с красива и здрава прическа. Ако използвате добър продукт, наистина можете да промените изцяло кичурите си. Изберете най-добрата маска, за да видите, че това е най-важният елемент в грижата за косата. Ще споделим с вас най-добрите кератинови маски за коса, които най-накрая ще ви дарят с желаните резултати. Без повече провалени опити за съживяване на кичурите. Опитайте професионална процедура, която наистина работи. Вижте кои са най-добрите маски за коса с кератин!

Маски за коса с кератин: коя е най-добрата?

Ревюта на най-добрите продукти

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

най-добрата маска за коса Nanoil Keratin Hair Mask

Най-добрата маска за увредена коса, която да използвате у дома! Как знаем? Четем ревютата и коментарите относно резултатите. Хиляди жени обожават Nanoil Keratin Mask, тъй като тя… наистина работи! Тя е също лека и не претоварва, оставяйки косата бляскава, силна, скоклива и ухаеща чудесно.

Компонентите са тайната на успеха й. Nanoil Keratin Mask съдържа хидролизиран кератин, който е най-полезният за косата протеин! Формулата включва и про-витамин B5, който е важен за здравите и красиви кичури. Пантенолът подобрява възстановителния процес като подсилва ефекта от кератина, но има и още една ключова роля – той разкрасява още от първата употреба, оставяйки косата по-лесна за разресване, гладка и устойчива. Здрава и прекрасна коса от корените до връхчетата – това е крайният резултат!

Добра цена, голяма опаковка (300 мл) и доставка до дома – това са нащата, които ни карат да харесваме Nanoil Mask още повече. Посетете www.nanoil.bg

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Има хора, които вярват, че трябва да платят повече пари, за да се сдобият с ефективен продукт. Ето и нещо за тях: Phytokeratine Extreme Exceptional Mask.

Тази кератинова маска е направена за възстановяване на увредената коса. Формулата заслужава нашето внимание, тъй като тя пасва на повредената и суха, както и на чупливата и податлива към цъфтене коса. Освен растителният кератин (подходящ за вегани), тя съдържа и екстракт от божур, масло от сапоте и от баобаб, които оставят кичурите хидратирани, силни и без наелектризирване. Маската прави косата по-устойчива на увреждане и статично електричество. Въпреки това високата цена и сравнително малката опаковка са нещата, които обезкуражават много момичета.

3. LANZA KERATIN HAIR MASK

Тази 200-милилитрова маска е скъпа. Ако имате увредена коса и сте готови да платите много, ще оцените сместа от кератин и натурални масла. Lanza Keratin Healing Oil отнема повече време, за да подейства, но все пак работи добре и защитава косата от повреди и външни фактори. Използвайте я редовно, за да направите кичурите по-красиви след известно време. Маската комбинира кератин с натурални масла и ревитализира, както и подхранва косата. Въпреки че не действа интензивно, тази маска има подхранващ ефект и може да се използва върху всеки тип коса.

4. VALMONT HAIR RECOVERING KERATIN MASK

200-милилитровата маска от Valmont е идеална за много увредени или прекалено третирани кичури (заради изправяне, боядисване, перманентни къдрици или изрусяване). Много е скъпа, но и се препоръчва от фризьори. Маската обуздава и изглажда косата още след първата употреба. Все пак се налага да чакате по-дълго за възстановителния ефект. Ако я използвате редовно, можете да очаквате ревитализирана и подхранена коса. Производителят обещава, че само 3 минути са достатъчно, за да добавите гладкост и мекота към кичурите. Някой желаещ да я изпробва? Най-добре почакайте намаление (и то голямо). Или изберете друга маска, която е с добри ревюта.

5. GOLDWELL KERASILK RECONSTRUCT HAIR MASK

Интензивна възстановяваща маска, която идва в малка опаковка (200 мл на висока цена). Goldwell Keratin Mask е направена за много суха, изрусена и прекалено третирана коса. Продуктът е гъст, хидратира дори и най-твърдата и суха коса и оставя лек мазен слой по повърхността.

Маската помага за хидратиране на косъма отвътре и го защитава от сухота или увреждане, което е причинено от горещина или механични повреди. Тя затваря кутикулите при кичурите с висока порьозност и предоствратява статичното електричество. Ако косата ви е много увредена и не можете да я контролирате, то тогава избирането на тази маска е добра идея.