Малтийски мед в ежедневната ви грижа за кожата. GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

Марката GHASEL представи специалният Maltese Honey Face Moisturiser за дневна и нощна употреба, който съдържа невероятната сила на малтийския мед. Той е интензивно хидратиращ и подхранващ, нещо повече – адаптира се към нуждите на кожата ви, независимо от нейната възраст.

Пчелният мед директно от Малта осигурява облекчение на вашата уморена и изтощена кожа. Препоръчително е да го използвате сутрин и вечер, защото редовната употреба е това, което ще засили защитните му способности и ще ви предпази от свободните радикали. Този хидратиращ крем за лице е гаранция за успокоително усещане за кожата ви по всяко време.

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser е незаменим помощник в козметичната ви чанта за грижа за кожата

Знаете ли как да изберете добър хидратиращ крем за лице и какво е основното му предназначение? Ролята му е да попълва водното съдържание в най-дълбоките слоеве на епидермиса и да предотвратява дехидратацията. При постигане на този резултат кожата е гъвкава, гладка и изглежда много по-млада.

Когато пазарувате, потърсете продукт, който съдържа редица активни съставки, които могат да възстановят сухия епидермис и да укрепят защитната му бариера. Кремът за лице трябва да възстановява стегнатостта и еластичността на кожата ви, да предотвратява уврежданията, да предпазва от свободните радикали и оксидативния стрес. Струва си да го знаете, защото сухата кожа, на която липсва гъвкавост, е по-вероятно да се покрие с бръчки и гънки.

Изберете Maltese Honey Face Moisturiser, продукт, който непременно трябва да присъства в чантичката ви за грижа за кожата. Това е лек крем, който ще успокои кожата, ще изглади бръчките по нея и ще ѝ даде прилив на енергия. Компонентите му осигуряват дългосрочна хидратация и задържат водата в дълбоките слоеве на кожата.

хидратиращ крем за лице

Иновативният Maltese Honey Face Moisturiser е за дневна и нощна употреба

Ghasel са създали крем за лице, който съдържа набор от хидратиращи вещества с противостареещи свойства, благодарение на които кожата ви ще бъде красива, стегната и млада.

  • Малтийски мед – най-важната съставка на крема, която хидратира и подхранва кожата много интензивно. Това е най-сладкият мед в света, влагозадържащ агент с антибактериални свойства, идеален за кожа, склонна към акне, както и за васкуларна и суха кожа. Възстановява стегнатостта и еластичността на кожата.
  • Масло от ший – осигурява голяма доза хидратация на сухата и вяла кожа. Потиска процесите на стареене, изглажда бръчките и гънките, подпомага заздравяването на всякакви раздразнения и кожни промени.
  • Кофеин – стимулира кръвоносните съдове, като придава на кожата енергия и жизненост. Той също така намалява признаците на умора, така че кожата изглежда свежа и млада с мек блясък.
  • Витамин В6 – антиоксидант, който действа срещу вредните свободни радикали. Притежава противостареещи свойства и прави кожата мека на допир.
  • Екстракти от градински чай и зелен чай – и двата се използват в грижата за мазна, склонна към акне, замърсена и суха кожа. Те имат регенериращ ефект, действат като тоник, възпрепятстват развитието на възпаления и почистват кожата на лицето. Растителните екстракти регулират работата на мастните жлези, като предотвратяват образуването на черни точки и кожата не изглежда прекалено лъщяща.
  • Витамин Е – „витаминът на младостта“, който представлява токоферол. Той неутрализира действието на свободните радикали и предпазва кожата от оксидативен стрес. Освен това отговаря за подобряването на еластичността и стегнатостта на кожата, както и за регенеративните ѝ способности и за свеждането до минимум на видимостта на бръчките. Освен това помага за изравняване на тена на кожата.

Научи повече: www.ghasel.mt