Маска за коса с кератин от Nanoil. Направена за вашата коса!

Без съмнение вече сте чували за кератина и множеството ползи за косата. Той изглажда и подсилва, но най-вече преобръща уврежданията. Не би трябвало да е учудващо, че маската за коса с кератин от Nanoil е ХИТ сред блогърите по света. Все пак красивата и здрава коса е цел на много жени и след като прочетете тази статия ще знаете как да го постигнете!

Огромната популярност на продуктите на Nanoil беше предвидима. Това е бранд, който ни накара да се влюбим най-вече в прекрасните масла за коса, направени за всички 3 нива на порьозност, благодарение на което са подобрили ежедневните процедури на жените. Днес Nanoil предлага повече продукти като двуфазни баслами за коса, мицеларни шампоани и маски – сред тях е и кератиновата маска за коса, която спечели сърцата на блогърите. Дали и вие ще се влюбите в нея?

Nanoil Keratin Hair Mask. Най-добрата!

Време е да се запознаете със звездата на тази статия – кератиновата маска за коса от Nanoil. Това е изключително елегантен продукт, който разкрасява всяка баня. Външният вид не е най-важното, тъй като възстановяващата маска за коса трябва да има богат състав. В случая на Nanoil Keratin Hair Mask съставките са добре избрани и са висококачествени. Експертите потвърждават, че този продукт предлага най-добрата формула. Ключовата съставка, която е кератинът, е комбинирана с други добре подбрани вещества, които помагат за спечелването на битката за красиви кичури, което я прави най-добрата маска за увредена коса. Ако косата ви е проблематична – чуплива, цъфтяща, суха и накъсана – и все още не сте открили правилната козметика, която да ви помогне, тогава тази маска с кератин от Nanoil е идеална за вас.

@nanoil.official##nanoil ##haircare ##fyp♬ SAY YEAH – Aussie Youth

Какви съставки се съдържат в маската за увредена коса от Nanoil?

Тайната на високата ефективност на тази маска се крие във формулата, разбира се. Това е лек подхранващ продукт, който не натежава на косата и доставя важни хранителни вещества там, където са най-нужни – дълбоко е косъма. Високото качество има най-голямо значение в Nanoil Keratin Hair Mask – следователно списъка със съставки е кратък. Главните вещества, отговорни за доставяне на желаните резултати са:

  • Кератин – протеин, който възстановява уврежданията
  • Пантенол – про витамин В5, който хидратира и подхранва
  • Леки силикони – правят косата гладка и предоставят защита

Ефекти и резултати от маската за коса с кератин от Nanoil

Минималистичният състав води до максимално добри резултати. Потребителите потвърждават, че кератиновата маска от Nanoil работи по-добре от очакваното и определено се отличава от конкуренцията, тъй като:

  • възстановява увредената коса отвътре.
  • подсилва вътрешната структура на косъма.
  • изглажда и предотвратява наелектризирване.
  • подхранва, хидратира и съживява.
  • осигурява защита от UV, екстремни температури и други.
  • възвръща живота на косата.

Важното е, че Nanoil Keratin Hair Mask работи от първото нанасяне, оставяйки кичурите гладки и лесни за разресване. Изсушаването и стилизирането става детска игра, тъй като косата е защитена от наелектризирване и заплитане. Маската възвръща блясъка и поддръжа цвета наситен. С всяко нанасяне, тази маска прави косата по-силна и красива. На всичкото отгоре, тя предпазва от повреди.

Ревютата за маската за коса с кератин от Nanoil са чудесни!

Те доказват, че една добра маска за коса е достатъчна, за да възстанови напълно увредените коси, да им възвърне живота, но и да поддържа правилното ниво на хидратация и подхранване в косъма, помагайки на кичурите да са в добра форма за дълго време.

 

Как да използвате кератиновата маска за коса от Nanoil? Много е лесно!

Всички прекрасни резултати могат да бъдат постигнати без посещаване на фризьор. Можете да замените скъпите процедури като бразилското изправяне на косата с редовно нанасяне на кератинова маска за коса. Как да използвате продукта правилно?

Nanoil Keratin Hair Mask се използва след шампоана. Можете да измените процедурата, като решите колко често има нужда да я използвате – можете да я нанасяте ежедневно или по 2-3 пъти на седмица. Започнете като измиете косата, изплакнете пяната и попиете водата с кърпа. Разпределете от маската от Nanoil върху мокрите кичури, започвайки от корените и стигайки до краищата. Оставете за около 15 минути, като  можете и да увиете главата с топла кърпа (това увеличава абсорбирането). Накрая измийте, изсушете косата и я стилизирайте, както обикновено.

Упътванията за използване са същите за всички маски за коса от Nanoil. Ако искате да опитате нещо различно от възстановяващата маска за коса с кератин, можете да си вземете:

  • Nanoil Argan Hair Mask – маска за коса, обогатена с арганово масло
  • Nanoil Liquid Silk Hair Mask – маска за коса, обогатена с коприна
  • Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask – маска за коса с въглен
  • Nanoil Algae Hair Mask – маска за коса с морски водорасли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *