На първо място- младост! Козметична серия Dermika, Biogeniq.

Възможно ли е запазването на младежки и хубав вид за дълго време? Разбира се, това е трудна задача, но е възможно да се постигне. Кремовете Biogeniq на марката Dermika дават възможност да се предпазите от процеса на стареене на кожата. Просто им дайте шанс.

Dermika-BiogeniqКолекцията Biogeniq обхваща осем козметични продукта. Предназначени са предимно за грижа за кожата на хора от 35 до 60 годишна възраст. Основната цел на продуктите е да се бори с бръчките и да прави кожата на лицето гладка. Освен това козметиката Dermika хидратира, подсилва, стяга и подхранва кожата на лицето. Продуктите от серията Biogeniq включват: защитен крем на младостта SPF 15, хидратиращ и подсилващ дневен и нощен крем, стягащ крем против бръчки, крем- маска, намаляваща първите признаци на стареене, стягащ екстракт против бръчки и крем- маска за намаляване на бръчките около очите.

Dermika-Biogeniq1Колекцията Biogeniq на Dermika съдържа иновативни съставки като: ектоин, водорасли, арганово масло и растителни екстракти. Първият споменат компонент, ектоинът, е киселина от органичен произход, наличен в бактерия. Тази субстанция подобрява външния вид на кожата, забавя процеса на стареене, предпазва кожата от UV радиация, бори се с отпускането на кожата и общата загуба на стегнатост. С оглед на това, ектоинът е способен да подмладява кожата на лицето. Що се отнася до втората съставка, морските водорасли допринасят за производство на колаген и еластин и същевременно правят кожата стегната и гладка. На свой ред, аргановото масло е източник на витамини A и E, които хидратират, подхранват и регенерират епидермиса. Растителните екстракти са от кактус, трева кунай, женшен и други. Тези елементи помагат при възстановяването на подходяща влажност и стегнатост, действат противовъзпалително и регенерират.

Dermika-Biogeniq0

Козметиката Dermika Biogeniq се предлага в бяло- зелени контейнерчета, наподобяващи бурканчета. Вместимостта им е 50 ml, а вместимостта на тубичките за крем- маска е 15 ml. Продуктът трябва да се нанася на суха и почистена кожа. Препоръчва се козметиката да се нанася с пръсти. По този начин нанасянето осигурява и масаж за кожата на лицето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *