Провокиращ грим, провокираща колекция. Dr Irena Eris and her ProVoke line.

Сезон Пролет- Лято 2015, серията ProVoke на Dr Irena Eris. Този път козметичната серия включва три продукта, които са многофункционални, относно приложението им. Научете повече за многофункционалната козметиката ProVoke.

 

Kозметиката ProVoke се произвежда в елегантни, бели, малки кутийки, които се затварят с щракване. Отличителната черта на колекцията е широкият обхват на приложение на всеки един продукт. Например, коректорът може да се използва като сенки за очи, а за устните може да се използва руж. Като цяло козметиката е предвидена да се нанася на клепачите, бузите и устните с четка за грим, каквато за съжаление не е приложена към грима или просто с пръст. Кои продукти са част от колекцията ProVoke от Dr Irena Eris?

imgProVoke

Първият е пудра за клепачи и бузи. Този козметичен продукт е пресован и има формата на розетка. Всеки нюанс може да се използва отделно като сенки за очи или заедно като руж. Розетката има 3 цвята: ярко розово, оранжево и екрю. Като резултат, тази палитра придава на кожата свеж и леко матов вид. Тази специална, ултра чиста формула осигурява тен и гладкост. Количеството на розетката Eye & Cheek ProVoke е 8 гр.

Eye & Cheek ProVoke

Вторият продукт от серията ProVoke е комбинация от сенки за очи и руж. В кутийката има продукт оформен като букет малки рози цвят Tea Rose. Може да се използва върху клепачите за постигане на ефект без грим или на бузите за придаване на контури на лицето. Освен това, продуктът позволява използване на суха и мокра техника. Най- накрая този продукт на Dr Irena Eris има лека, прахообразна консистенция, лесна е за нанасяне и издържа дълго време.

ProVokeTeaRose

Последният продукт от ProVoke е сенки за очи и коректор в една опаковка. На пръв поглед доста прилича на посочения по- горе продукт. Наличен е единствено в цвят Champagne Rose. Може да се прилага като сенки за очи или коректор за по-светли бузи и зони под веждите. Освен това, продуктът позволява използване на суха и мокра техника. Прилича на посочения по- горе продукт от козметиката ProVoke по това, че се нанася лесно и има прахообразна формула.

Champagne Rose.2

Двата козметични продукта Tea Rose, Champagne Rose са по 4 гр. всеки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *