Цветна Nanobrow Shape Mascara. Доверете се на невероятните резултати!

Цветна Nanobrow Shape Mascara. Доверете се на невероятните резултати!

Nanobrow Shape Mascara е фантастичен продукт за гримиране на веждите, който успява да попълни празнините и да добави красив, натурален цвят. Той предлага 24 часа перфектно стилизирани косъмчета!

Как действа Nanobrow Shape Mascara?

  • попълва веждите с изключително наситен цвят,
  • прикрива празнините в арката,
  • фиксира косъмчетата за 24 часа,
  • видимо сгъстява веждите и ги кара да изглеждат по-плътни,
  • има лека формула, допълнена със силикон.

Ако веждите ви са тънки, редки и почти невидими, изберете Nanobrow Shape Mascara! Уникалната козметика, направена за стилизиране на веждите, добавя красив натурален цвят и блясък към косъмчетата. Ще работи добре, ако имате гъсти, неконтролируеми вежди или тънки и редки такива. Със сигурност ще се влюбите в нея още след първото нанасяне!

Nanobrow Shape Mascara е налична в 3 цвята, така че ще е лесно да изберете правилния за вас. Тя доставя ефект на идеално оформени вежди за през целия ден. Имайте предвид, че веждите ви са рамка на очите, така че е добре те винаги да изглеждат безупречно!

Nanobrow Shape Mascara

Спиралата се предлага в три цвята:

Най-добрата Shape Mascara от Nanobrow

Отличните, натурални цветове на спиралата ще фиксират веждите за 24 часа и ще ги разкрасят. Деликатната, приятна формула и удобната ергономична четка ще ви дарят с комфорт по време на употреба.

Перфектните резултати са възможни, заради добавения силикон, който е съставка, използвана като лек за слабите и опадващи косъмчета. Той е познат с ползите си – подсилва косъмчетата и увеличава еластичността им, за да могат да са силни, гъсти и пълни с натурален блясък. Силиконът спира опадването, забързва растежа и подхранва корените.

Доверете се на невероятните резултати при използване на Nanobrow Shape Mascara

Видимо по-гъсти, подчертани и прецизно оформени вежди постоянно? Хиляди пъти да! Можете да се сдобиете с триизмерни, плътни и лесни за стилизиране косъмчета. Оформете ги точно, както пожелаете!

Nanobrow Shape Mascara фиксира за 24 часа, така че няма нужда да се гледате в огледалото на всеки 5 минути, мислейки, че има нужда да правите корекции. Продуктът е идеален за стилизиране не само на тънките вежди, но и на тези, които са плътни и неконтролируеми. Той ще защити косъмчетата срещу опадване и увреждане за 24 часа!

Nanobrow Shape Mascara с отлични ревюта

Nanobrow Shape Mascara е изключително популярна – има много позитивни ревюта в Интернет и се класира високо измежду конкуренцията. Ценен е заради приятната формула, ергономична четка и прекрасни резултати. Nanobrow Shape Mascara сгъстява и потъмнява косъмчетата, попълвайки веждите с натурален цвят.

Гладки, бляскави и плътни косъмчета – това можете да получите от Nanobrow Shape Mascara. Сатенената, лека консистенция покрива всяко косъмче без да образува бучки. Можете да срешете веждите с няколко движения и ще се изглеждат прекрасно през целия ден!

nanobrow shape mascara

Как да използвате Nanobrow Shape Mascara?

Гримът на веждите няма нужда да отнема много време. Nanobrow Shape Mascara е най-добрият продукт за заети хора, нуждаещи се от подобряване на начина, по който веждите им изглеждат.

Стъпка 1. Отворете Nanobrow Shape Mascara и срешете косъмчетата, използвайки четчицата. Започнете с вътрешната страна на веждите.

Стъпка 2. Срешете косъмчетата нагоре и постепенно попълнете веждите с цвят.

Стъпка 3. Нанесете повече продукт по опашката на веждите, за да създадете натурален ефект.

Стъпка 4. След като спиралата изсъхне, можете да добавите повече слоеве за още обем в зависимост от предпочитанията ви.

Насладете се на елегантни вежди, пълни с допълнителен обем през целия ден! Опитайте и другите продукти за гримиране на веждите от Nanobrow, за да откриете и други, които бихте искали да пробвате. Поръчайте днес!