Къси и прави мигли?

И аз имах такива. Но вече не! Откакто започнах да използвам серума Nanolash миглите ми са изключително дълги. В началото не ми се вярваше, но този продукт наистина работи.

Преди 4 месеца, когато започнах да използвам Nanolash, миглите ми бяха много къси и тънки. От предишната му публикация сигурно знаете, че не използвах спирала за мигли. Те бяха толкова къси, че инструментът за извиване на мигли, не можеше да ги захване. Понякога, когато успявах да си сложа спирала, бяха добре за няколко минути, но после спадаха и напълно замъгляваха погледа ми. Тогава чух за Latisse, но моят доктор ми каза, че е много трудно да се намери в района. Освен това, Latisse и други силни продукти, могат да взаимодействат с ириса и да променят цвета му до кафяв. Имам прекрасни зелени очи и предпочитам да си останат такива. Тогава прочетох блога на Ann, която има автентични, красиви мигли и тя приписва този факт на Nanolash. Проверих онлайн и поръчах без да се колебая повече. И много се радвам, защото Nanolash драматично промени външния ми вид.

nanolash3

Резултатите са невероятни. Миглите ми са по- гъсти в определени области и изглеждат плътни. Те растат бързо и честно мога да кажа, че никога не съм имала толкова дълги мигли. Все още се изненадвам като погледна в огледалото и видя как очите ми изпъкват. Ще се опитам да направя малко снимки след прилагане на продукта и да ги кача, когато намеря фотоапарата. Скоро се преместих в другия край на града и ще отнеме известно време докато намеря всичките си вещи. Избрах Nanolash, тъй като ми беше препоръчан от моя козметик като един от най- ефективните и все пак леки серуми за мигли.

За мен беше важно, че продуктът е направен от натурални, безопасни съставки. Ще продължавам да го използвам и дори планирам да се запася, за да не ми свърши в бъдеще. Приятелите ми продължават да коментират миглите ми и трябва да кажа, че това е добро усещане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *