Нов хит- грим без инструменти

Пробвали ли сте да се гримирате и дори да слагате сенки за очи без помощта на гъбичка за грим или четки? Не е толкова трудно, колкото изглежда. По- надолу в публикацията ще разберете как.

Постоянно бързаме. Нямаме време да закусим, както трябва, какво остава да се гримираме. Обратно на това, което мислят повечето жени, прекрасен грим може да се постигне за 3 минути. Как това е възможно?

Първо трябва да отчетете правилата за приличен външен вид или dress code, когато отивате на работа или училище. Изкуствени мигли и блестящо червило може да се възприемат като прекалено смели или неподходящи. Първо нанесете BB крем или хидратиращ лосион на лицето. Уверете се, че са обхванати всички сухи области, включително бузите и зоната около ноздрите. По този начин основата ще издържи по- дълго време и няма да започне да се разпада през деня. После използвайте коректора, за да покриете всички кожни обезцветявания. Уверете се, че е нанесен достатъчно от този продукт под очите, за да прикрие тъмните кръгове. Може да се използва основа за грим в областите, които имат различни нюанси на кожата. Няма нужда от четка, може да се нанесе с пръсти. Ще се изненадате колко добре продуктите се смесват на кожата. Нанасянето на основата с малки потупвания придава ефект на аерограф. Може да се използва основата за около очната област и да се нанесе върху устните, за да запази влажността и интензивността на цвета на червилото. Малко руж се нанася на скулите. Отново с пръсти. Без втриване, а чрез леки потупвания. По желание, този продукт може да се използва за устните и в горната част на клепачите. По този начин се получава балансиран и хармоничен вид. Много е неприятно червилото да не си отива с нюанса на ружа. Да не се пропуска и нанасянето на тънък слой класическа, черна спирала на миглите. Този вид грим отнема няколко минути, лесен е, но е много впечатляващ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *