Това са най-добрите серуми за лице с витамин С! Научете за резултатите от тях и прочетете ревютата

Много смятат, че витамин С е кралят на грижата за кожата. Защо? Просто защото той изсветлява пигментационните петна и изтрива несъвършенствата, помага на кожата да се регенерира и подсилва кръвоносните съдове. Всъщност витамин С може да прави много повече и затова не може да бъде заместен от нито едно друго вещество. Най-ефективен е, когато е включен в серум за лице. Поради тази причина ви представяме топ 10 на най-добрите продукти за грижа за лицето с витамин С – със сигурност ще намерите някой, който да пасне на нуждите ви. Избирането на правилния серум за лице с витамин С може да е проблематично, затова и направихме този списък – искаме да ви помогнем да изберете най-подходящия продукт и да се насладите на безупречна кожа.

Серум за лице с витамин С: как работи?

Това е мултифункционален продукт за грижа за кожата, който идеално пасва на хора на 20, 30 и 40 години. Важно е да се знае, че тази козметика не е направена единствено за тези, които се борят с пигментационни или старчески петна, тъй като вит. С е доказано важен без значение от вида кожа и възрастта. Следователно без значение дали тъкмо сте навършили 20 или наближавате 50, винаги ще имате полза от третиране на кожата с вит. С.

Какви са ефектите, които можете да очаквате да постигнете със серума с вит. С?

Серумът за лице с витамин С има много предимства. Веднъж, когато започнете да използвате продукт за грижа за кожата редовно, можете да сте сигурни, че ще:

  • подчертаете тена и ще изравните цвета.
  • намалите бръчките.
  • излекувате акнето и ще справите с несъвършенствата.
  • почистите кожата и ще премахнете мъртвите клетки.
  • затворите порите.
  • изсветлите кожата и регенерирате.
  • направите лицето отпочинало, гладко и безупречно.

Серум за лице с витамин С: защо трябва да го пробвате?

Само едно нанасяне е нужно, за да видите, че серумът е правилният начин за доставяне на вит. С. Леката му консистенция и възможността му да проникне дълбоко помагат, за да могат молекулите вит. С да стигнат до частите от кожата, които най-много се нуждаят от тях. Витамин С повлиява на най-дълбоките слоеве, намалява фините линии и подсилва стените на капилярите. Той определено подобрява външния вид на кожата, прави я по-устойчива на повреди, оставя я съживена и възстановена. Допълнително серумът за лице с вит. С успява да забърза синтеза на колаген, което води до по-устойчива и съживена кожа. Поради тази причина вит. С успява да отложи признаците на стареенето.

Как да изберете добър серум за лице с витамин С?

Най-лесният начин да намерите добри продукти за грижа за кожата е да видите нашия списък с топ серуми за лице с витамин С. Събрали сме само най-препоръчваните и тези с най-висока оценка, за да ви ги представим на едно място. Освен ревюта на потребители и коментари, ние сме анализирали и вида вит. С, който се съдържа във всеки продукт. Защо това е важно? Просто казано, не всяка форма е еднакво ефективна: може да не доставя бързи резултати или да не е толкова полезна за кожата, колкото очаквате. На кратко, много серуми съдържат само изкуствени заместители на важните вещества, което значително повлиява – по негативен начин – на ефективността на продукта. За щастие, след секунда ще научите кои са най-добрите серуми за лице с витамин С, налични на пазара.

Серум за лице с витамин С: кой е добър?

Списъкът с най-добрите продукти за грижа с витамин С

1. Nanoil, Vit. C Face Serum

най-добрият серум за лице Nanoil

Серум за лице с витамин С за хора на 20, 30, 40, 50, 60 години

Широко препоръчван и високо оценен, това е най-добрият серум за лице с витамин С, който се приема добре от всеки тип кожа. Той е с идеална и приятна консистенция, която не е мазна и прониква бързо в кожата. Затова и потребителите ценят този серум от Nanoil толкова много. Той успява да се справи с всички проблеми с кожата, включително с акнето и петната, уморената, отпусната и скучна кожа. Той се бори дори и срещу бръчките, като ефективно ги ограничава с времето. Nanoil е 50 мл невероятен серум, пълен с най-висококачествената форма на вит. С. Благодарение на това, този продукт лесно изсветлява лицето и го оставя сияйно само след едно нанасяне. Много жени потвърждават, че този серум им е помогнал да премахнат фините линии, петната и спуканите капиляри. В допълнение, той е и много ефективен, осигурявайки регенериране, изсветляване и съживяване. Без съмнение, Nanoil доставя по-добри резултати от другите серуми с вит. С, които често са по-скъпи.

уебсайт на продукта: www.nanoil.bg

2. Auriga Flavo-C, Anti-Ageing Care Serum

Серум за лице с витамин С за хора на 30, 40 години

Въпреки че не стига за дълго време, този серум на средна цена все пак успява да подобри външния вид на кожата. Тази козметика е идеална за кожа на 30 години, включително и стареещата такава, на която й липсва устойчивост и при която са се появи първите признаци на старостта. Въпреки че този серум не е достатъчно силен, за да се справи с дълбоките бръчки и по-сериозните петна, той върши добра работа при младата кожа, която няма толкова очевидни несъвършенства. Auriga Flavo C е добро решение за тези, които искат да нанасят серум с вит. С сутрин. Този продукт трябва да се използва всеки ден от хора на средна възраст. Той съдържа L-аскорбинова киселина, което за съжаление не е най-стабилната форма на вит. С. Освен това полезно вещество, серумът съдържа и екстракт от гинко билоба. Този продукт се препоръчва за тези, които имат кожа в сравнително добро състояние.

3. Drunk Elephant’s, C-Firma™ Vitamin C Day Serum

Серум за лице с витамин С за хора на 20, 30, 40, 50, 60 години

Казват, че това е ефективен и висококачествен серум за лице с вит. С. Drunk Elephant’s, C-Firma™ е продукт, който съдържа L-аскорбинова киселина, тиквен фермент и екстракт от нар, които са мощни растителни антиоксиданти, действащи върху мъртвите клетки, като ги премахнат от повърхността на кожата. Това означава, че този серум помага на кожата да извършва по-ефективно процесите си на самовъзстановяване. Отделно от това, този продукт подобрява тонуса на кожата и се препоръчва да се използва сутрин, за да съживи и заздрави. Той не разваля грима, не се наслоява и не създава лепкав слой. Успява да подготви кожата за дневния крем и фон дьо тена.

4. Kiehl’s, Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Серум за лице с витамин С за хора на 30, 40, 50, 60 години

Този серум с вит. С от Kiehl’s получава много позитивни коментари. Тъй като е на базата на масло, той се препоръчва най-вече за лишената от блясък, скучна, уморена и суха кожа. Този серум е идеален и ако искате да изсветлите лицето си и леко да го регенерирате. Въпреки че е доста скъп и не съдържа най-добрата форма на витамин С, този продукт е един от най-добрите. Обогатен е с хиалуронова киселина, което означава, че доставя хидратация на кожата. Може да се използва върху проблематична кожа, която се нуждае не само от ревитализиране, но и от хидратация.

5. Clinique, Fresh Pressed 7-day System with Pure Vitamin C

Серум за лице с витамин С за хора на 20, 30 години

Това е 7-дневна терапия за кожата, която доставя невероятни резултати, благодарение на концентрата от витамин С. Този продукт се продава на ампули – една за всеки ден от седмицата. Чистият 10% концентрат на витамин С (L-аскорбинова киселина) позитивно повлиява на младата, лишена от блясък и уморена кожа. От друга страна, той не регенерира кожата (не е възможно да заличите бръчките за 7 дни), но все пак подхранва много ефективно, оставяйки кожата по-плътна и изсветлявайки пигментационните петна. Използваният вит. С защитава кожата, ревитализира я и я прави устойчива на повреди.

6. Ole Henriksen, Banana Bright™ Vitamin C Serum

Серум за лице с витамин С за хора на 30, 40, 50, 60 години

Създателите на този серум се смятат за скандинавски експерти, когато стане въпрос за грижа за кожата. Без съмнение Ole Henriksen е добре познато име в индустрията, особено в северните страни. Техният серум Banana Bright™ Vitamin C Serum съдържа висока концентрация (15%) на вит. С, която изсветлява кожата и изтрива пигментационните петна. Много жени оставят позитивни коментари, казвайки, че това е ефикасен и бързо абсорбиращ се серум. Той не оставя мазен слой и работи в най-дълбоките слоеве на кожата. След няколко седмици редовно използване можете да забележите видими подобрения. Освен вит. С, този продукт съдържа и 5% PHA киселина, която подсилва ефективността на вит. С и подобрява текстурата на кожата. Въпреки че е скъп, много потребители казват, че този серум си струва инвестицията. Нашето мнение? Има много по-евтини и добри решения.

7. Paese, Serum Vitamin C 10%

Серум за лице с витамин С за хора на 20, 30 години

Още един серум на основата на масло с витамин С. Той съдържа 10% стабилна аскорбинова киселина. Този продукт е идеален за изсветляване на кожата и за доставяне на успокоение на сухата и груба кожа, която се чувства опъната. Този серум подхранва кожата, предотвратява загубата на вода, подсилва и се бори със свободните радикали. Когато стане въпрос за формулата, продуктът съдържа следните натурални масла: масло от смокиня барбари, масло от дива роза, масло от баобаб, масло от гроздови семки и масло от семена на лимнант алба. Обогатен с толкова много масла, този серум за лице е тежък и затова трябва да се използва преди лягане.

8. Sesderma, C-VIT Liposomal Serum

Серум за лице с витамин С за хора на 20, 30, 40 години

От една страна, този серум съдържа добра форма на витамин С, но от друга, той включва ПЕГ и алкохоли, които влияят зле на това полезно вещество. Продуктът е обогатен с растителни екстракти, които са отговорни за намаляване на признаците на стареенето. Основната цел на Sesderma е да съживи, подмлади и да се пребори със  стареенето. Този серум за лице с витамин С е добър за подобряване на външния вид на кожата, попива лесно и започва да работи в най-дълбоките слоеве на кожата. Дори да имате безсънна нощ, можете да сте сигурни, че с този серум за лице кожата ви ще бъде гладка и сияйна на сутринта.

9. Melo, Revitalizing Face Serum with Vitamin A, C and E

Серум за лице с витамин С за хора на 20, 30, 40, 50 години

Подновяващ кожата серум с витамин С? Защо не! Ако нямате прекалено високи очаквания и кожата ви е в сравнително добро състояние, можете да си вземете този серум, който подхранва. Той съдържа витамин А, Е и С. На базата на масла е и следователно е идеален за суха и отпусната кожа, която се нуждае от ревитализиране. Този серум с витамин С съдържа 2 натурални масла: масло от семена на опунция фикус и масло от морски зърнастец. Освен това, този серум за лице е обогатен с екстракт от женшен. Скваланът пък балансира pH-то на кожата и помага на мастните жлези да работят правилно.

10. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12%

Серум за лице с витамин С за хора на 20, 30, 40 години

Познат почти на всеки, този популярен серум се равнява на високо качество и разумна цена. Трябва да не губите търпение, тъй като резултатите идват бавно. В него се съдържа и изкуствен витамин С, така че не трябва да очаквате толкова много. Можете да сте сигурни, че той ще ви донесе защита, текстурата на кожата ще бъде рафинирана – като цяло състоянието ще се подобри. Както беше казано по-рано, този серум е препоръчван продукт за постоянните потребители, които нямат против да използват продукта по-дълго време. Търпението е възнаградено с изсветлени пигментационни петна, което е главната причина този евтин продукт да има толкова позитивни ревюта.