5 причини защо Nanoil Vitamin C Face Serum е много добър избор

Серумът е най-доброто изобретение на козметологията, а витамин С е най-ценният дар на природата. Комбинацията от тези 2 неща създава страхотна козметика, наречена Nanoil. Тя доставя обратно блясък и кара лицето да изглежда безупречно. Ето още информация за най-добрия серум за лице, включващ стабилна форма на витамин С!

Nanoil Vitamin C Face Serum: рецепта за отпочинало лице по всяко време!

Ако инкорпорирането на витамин С в грижата за кожата изглежда трудно, нека ви успокоим: Nanoil съдържа най-добрият тип витамин С на пазара! Казва се етил аскорбинова киселина – производно на чист витамин С, имащо най-интензивният ефект върху кожата. Маската подхранва, ревитализира и бързо доставя желаните ефекти: младолика кожа с равномерен тен в перфектно състояние. Прочетете за всички предимства на този серум – причините защо жените по целия свят са се влюбили в Nanoil!

5 причини защо Nanoil Vitamin C Face Serum е добър избор

  1. Nanoil Vitamin C Face Serum съдържа най-стабилния и ефективен витамин С, който не се разпада преди да достигне до кожата. Вместо това той прониква в най-вътрешните слоеве, гарантирайки възстановяване отвътре. Въпреки интензитета, тази форма витамин С е подходяща за чувствителна и куперозна коса.
  2. Това е мултифункционален продукт, който прави пигментационните петна по-малко забележими, подсилва SPF продуктите, увеличава еластичността, изравнява тена, изглажда фините линии, помага за грижата за податливата към акне кожа, предотвратявайки дразненето и правейки лицето бляскаво.
  3. Nanoil Vitamin C Serum получава позитивни ревюта, печели класации и е препоръчван от професионалисти. Жените я обичат заради страхотните резултати, добрата цена и опаковката стига за дълго време.
  4. Nanoil Vitamin C е много лек серум. Абсорбира се лесно и не прави лицето мазно или лепкаво. Плюс това той действа добре при всички типове кожа: суха, комбинирана, мазна, податлива към зачервявания.
  5. Витамин С е подсилен с екстракт от корен на пунарнава – силен антиоксидант, който се бори със свободните радикали, за да подсили възобновяването на кожата. Той изобилства от флавоноиди и фитостероли, които защитават и възстановяват кожата. Екстрактът от това аюрведично растение намалява синтеза на меланин, за да помогне за изравняването на тена. Той е идеалната добавка с витамин С.

Nanoil препоръчителен серум за лице с витамин с

Как да използвате серума за лице с витамин С от Nanoil?

Нанасянето е бързо и лесно. Просто слагате серума по лицето след като е почистено и е използван тонер. Абсорбирането отнема секунда. Може да се използва веднъж на ден или сутрин и вечер. Използвайте пръстите си или ролка (или друг вид инструмент за масаж на лице). Чрез леко масажиране на лицето вие стимулирате кръвообращението и подобрявате възстановявате кожата. Плюс това е истинска релаксация.

Nanoil Vitamin C Face Serum е наличен онлайн. Вижте повече на [www.nanoil.bg].

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *