Серум за лице с ретинол. Ще се изненадате от начина, по който действа!

Кожата ви остарява? Потърсете ретинол! Тази козметична съставка е клинично тествана и козметиците потвърждават огромното й влияние върху устойчивостта на кожата и младостта й. Кой е най-добрият продукт за грижа с ретинол? Нека ви подскажем: по наше мнение, това е уникалният Nanoil Retinol Face Serum. Вижте защо си струва да го притежавате!

Ретнолът, известен като витамин А, често се асоциира с решение срещу стареенето и главно поради тази причина се препоръчва при зряла кожа (на 50 години и повече). Оказва се обаче, че ретинолът има още какво да предложи и употребата му е много по-широка. Например е доказано, че стимулира възобновяването на клетките, помагайки на кожата да се изчисти от мъртвите епидермални клетки по-бързо. Това разкрива нова и сияйна кожа. В допълнение ретинолът помага за елиминирането на акне и за справянето с различни кожни възпаления. Не на последно място, той ревитализира и изравнява тена. Колкото по-дълго кожата се третира с ретинол, толкова по-добри ефекти се появяват. Не е чудно защо козметиците съветват тези, които са навършили 30 години, да включат ретинола към ежедневната си грижа.

най-добър серум за лице с ретинол Nanoil

Кога и защо използването на ретинол е добра идея

Вземете си серум за лице с ретинол, когато кожата ви:

  • започне да изглежда по-стара, по-отпусната и не задържа вода.
  • развива фини линии, пигментационни и други петна.
  • е далеч от това да е чиста, заради несъвършенства.

Nanoil Retinol Face Serum

За кои типове кожа е идеален серумът с ретинол от Nanoil? Препоръчителен е за зряла кожа, която се нуждае от помощ, за да извършва естествените си възстановителни процеси. Този продукт е добър и за старееща кожа, която е по-малко стегната и има фини линии.

На каква възраст трябва да сте, за да използвате серум за лице с ретинол по безопасен начин? Серумът с ретинол се препоръчва на тези, които са на 35 години или повече.

Серум за лице с ретинол от Nanoil като начин за сдобиване с по-младолика кожа

Nanoil и серумът им, обогатен с витамин А, е козметика, доставяща особено добри резултати. Размерът е голям, тъй като тъмното стъклено шишенце съдържа 50 мл модерен серум с ретинол. Той не само е по-голям от обикновените серуми за лице, но и пасва на всички типове кожа. Този регенериращ серум с ретинол е лек, така че вместо да запушва порите, той прониква в кожата бързо и започва да работи отвътре.

Тъй като добавеният към серума ретинол стимулира възобновяването на клетките, кожата, третирана с този продукт, започва да изглежда по-млада. Когато се нанася редовно, серумът подобрява стегнатостта, минимизира бръчките и изтрива пигментационните петна. В допълнение той се бори с всички знаци на стареенето и най-големият плюс е, че можете да се насладите на всички предимства на атрактивна цена – посетете официалния сайт на Nanoil: nanoil.bg.

Ползи от Nanoil Retinol Face Serum

  • подобряване на устойчивостта
  • възобновяване на кожата
  • изравняване на тена
  • премахване на мъртвите клетки
  • намаляване на бръчките
  • изсветляване на пигментационните петна
  • без повече акне

Нанасяне на серума за лице с ретинол от Nanoil

Точно като другите серуми, Nanoil се нанася на почистена кожа, която е била третирана с тоник. Една порция серум (съдържанието на капкомера) са достатъчни за едно нанасяне. За да помогнете на кожата си да свикне с ретинола, е добре през първите 2 седмици от регенериращите процедури, да нанасяте серума през ден. Препоръчително е да използвате SPF сутрин, за да намалите риска от слънчева чувствителност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *