Nanobrow Microblading Pen [Изборът на редактора]

Много жени срещат проблеми, заради редките вежди. Ако са прекалено тънки, лицето може да изглежда непропорционално. Има много различни техники, с които да подобрите външния вид на веждите. Как да ги сгъстите бързо?

Чували ли сте за микроблейдинг веждите? Това е един от методите за перманентен грим, който е популярен, защото предоставя натурален ефект. Сега можете да постигнете същата визия без да се подлагате на скъпа процедура. Нуждаете се само от един продукт. Кой е той? Продължавайте да четете?

Писалка за вежди – за кого е?

Винаги си струва да имате писалка за вежди в чантата си. С нейна помощ можете да попълните малките празнини. Тя е полезна и за силно подчертаване на опашките. Писалката осигурява красив грим за през целия ден. Не се размазва и е много прецизна. Коя писалка да изберете?

Nanobrow Microblading Pen

Продуктът се предлага в цветове:

Nanobrow Microblading Pen

Сдобийте се с максимален обем благодарение на Nanobrow Microblading Pen! Тази писалка е не само точна, но и много дълготрайна. Nanobrow е бранд, който сме препоръчвали на читателите си вече няколко пъти. Няма нищо изненадващо в това! Козметиките от Nanobrow никога не са ни разочаровали! Те изпъкват с тяхната устойчивост, интензивна пигментация и разнообразие – феновете на всеки тип гримиране ще открият нещо за себе си.

Веждите ви са почти невидими? Накарайте ги да изглеждат прекрасно с писалката, която доставя микроблейдинг ефект!

Нарисувайте тънки линийки, имитиращи истински косъмчета, трансформирайки веждите от тънки и редки в отлично гъсти.

Няма нужда да се притеснявате, че гримът ви ще се развали през деня с Nanobrow Microblading Pen! Водоустойчивата формула осигурява няколко часа микроблейдинг ефект. Цветът остава наситен и експресивен за дълго и гримът изглежда безупречно през целия ден.

Благодарение на писалката от Nanobrow ще се сдобиете с натурално изглеждащи вежди, подчертани и красиви, без да са кичозни. Тънкият апликатор ви позволява да добавите индивидуални малки косъмчета, както и да попълните по-големи празни зони.

Писалката за микроблейдинг ефект ви позволява да създадете професионален грим като напълно начинаещ. Разбира се първият опит може да не е перфектен, но с малко практика, писалката за вежди ще ви стане любима.

Писалка за вежди – как да я използвате?

Дръжте я вертикално. Използвайте къси движения по посоката на растежа на косъмчетата за постигане на натурален ефект. Започнете да нанасяте продукт от долната линия на веждите. Помнете, че опашките на веждите трябва да са малко по-тъмни от предните части, тъй като така ще постигнете плавно преливане и ще можете да попълните нежно празнините.

Нашият професионален съвет: създайте няколко линии, подобни на косъмчета на ръката си, за да потренирате. Разтръскайте преди употреба.

Nanobrow Microblading Pen – 5 предимства!

  1. Водоустойчива формула и няколко часа действие.
  2. Лесно използване и специален връх.
  3. Интензивни пигменти.
  4. Налична в няколко нюанса.
  5. Натурален завършек.

Можете да я откриете тук -> nanobrow.bg