Няколко въпроса за козметици: Как да се обработва косата с цветове?

Като човек, имате куче въпроси към своя козметик. А като хариер, имате и повече въпроси относно това, как да се интензивират цветовете на косата и как да се поддържа блясъкът. Днес ще ви предложим няколко въпроса към вашия козметик, за да ви помогнем да достигнете очакваното резултат. Най-важното е да се поддържа цветовата правилна нива, за да запазите здрава коса и средна или дълга животна дължина.

Какво е най-доброто цветово подготовка?

Най-доброто цветово обработване за вашата коса най-вече зависи от дължината и текстурата и типът на вашата коса. Ако вие сте с кратка и плоска коса, препоръчваме използването на защитени цветове, които поддържат вашата коса без да пренатоварват тялото. Ако сте привличани към дългата и гъста коса, може да имате по-голяма свобода при избора на цветове. Най-добре е да се разчитате на професионалното мнение на вашия козметик за да изберете точното цветово обработване.

Кои продукти да се използват за цветово обработване?

Има много марки продукти за цветово обработване, свързани със вашия тип и текстура на косата. Има продукти, които са създадени да се използват за обезвъзмежаване, а също и продукти за стабилизиране на цветовете. При избора на правилните продукти за вашата коса имайте предвид, че не е най-добре да използвате слабо кисели продукти с дълъг въздействие. Вашия козметик може да ви препоръча продукти за седафикация, балсам и терапия на цветове, добри за вашата коса.

Какво да се прави след промяна на цвета?

Във всеки случай, прихванати мерки след като измените цвета на косата си са необходими. Трябва да се поддържат нивата на цветовете чрез редовно посещаване на вашия козметик. Той ще ви препоръча какви шампоани да използвате за да задържите блясъка на вашата коса, както и какво