Защо толкова харесвам серума за мигли Nanolash?

nanolash eyelash serumНе харесвах миглите си, защото бяха къси и редки. Използвам серума за мигли Nanolash 4 седмици и вече има невероятни резултати. Когато избирах серума търсех нещо безопасно и ефективно. Миглите ми станах по- дълги и продълбават да растат. Напълно сигурна в невероятните крайни резултати, нямам търпение миглите ми да станат дълги като на кукла. За толкова кратко време, виждам огромна разлика във вида на миглите. Те са по- силни и по- дебели. Преди да започна да използвам Nanolash, изпробвах рициново масло, но то не ми подейства добре. Намирам, че този метод е разхвърлях и изисква много време. Отнема няколко часа продуктът да попие в кожата, което е ограничаващо. Nanolash попива дълбоко за 3 мин. след което нанасям грим и съм готова за парти. На опаковката пише да се използва вечер, но аз предпочитам да го използвам сутрин, преди да си измия зъбите. Лесно е и отнема 20 секунди. Обикновено нося контактни лещи, така че нанасям първо серума и след това слагам лещите. Продуктът е в течна форма и трябва да се нанесе точно на линията на миглите. Не намерих информация за веждите и реших да нанасям малко от серума и на веждите, в задната част, където са оредели.

nanolash32322

За кого е балсамът Nanolash?

Nanolash е балсам, подходящ за жени и мъже. Балсамът е подходящ за хора с чувствителни очи и хора, които носят контактни лещи. Не може да се използва от хора на химиотерапия, бременни, кърмещи и непълнолетни.

Какъв подобрител използвате? Изпробвали ли сте някои от продуктите, които се предлагат в аптеките? Ще се радвам да разбера дали някой от тези по- евтини продукти действа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *