Спиралата Lashcode: подчертаване на красотата на миглите

Свежи, здрави и прекрасни дълги мигли – мечтата на всяка жена. Тази мечта за невероятни мигли и красив грим се осъществява благодарение на Lashcode. Иновативността и уникалността на Lashcode се крие в способността й да подчертава грима, да подхранва в дълбочина, като и да прави миглите перфектни ден след ден.

Lashcode подхожда внимателно към грима и грижата за миглите. Няма компромис. Всичко трябва да е идеално: ергономична, идеално оформена четка за спиралата; прахообразна и незалепваща формула; наситени черни пигменти, които осигуряват на миглите формата и дължината, които никога преди не сте виждали.

Спиралата Lashcode е източник на висококачествени вещества. Съставът е приятна изненада и – ако трябва да бъдем честни – оставя всички останали спирали зад гърба си. Иновативната формула – базирана на най-добрите качествени съставки – се оказва тотален успех: осигурява подходящите вещества за възстановяване на състоянието на миглите и подобряване на външния им вид.

Спиралата Lashcode е съставена от:

  • Витамин Е – естествен антиоксидант.
  • Аргинин – възстановява и подсилва липидната бариера и подсилва растежа на миглите, възпрепятствайки опадането им.
  • Пантенол – поддържа и разкрасява, омекотява и изглажда миглите, увеличава еластичността им.
  • Екстракт от соев филиз – защитава, хидратира, стимулира растежа, доставя нутриенти: протеини, мастни киселини, въглехидрати, лецитин, ситостероли против начупване и изсушаване, флавоноиди и витамини А, B1, B2, B3.
  • Екстракт от пшеничен филиз – прави миглите гладки и овлажнени; възстановява ги и им придава блясък, предотвратява избледняването на цвета им.
  • Байкалин (Baicalin Skullcap) – богат източник на флавоноиди, които имат защитна и антиоксидантна сила. Миглите се сдобиват с младежки вид и са еластични.

Lashcode е единствената спирала, която интензивно регенерира и подхранва миглите. Силата на витамините, растителните екстракти и защитните съставки предпазват от увреждане. Перфектно удължаване и сгъстяване – това прави миглите зашеметяващи. Очите се подчертават само с един размах на четката. Четката има форма и размер, подходящи на всяко око и всички типове мигли. Тя е малка, елипсовидна и има тънки и гъвкави силиконови косъмчета, които ефективно отделят миглите и ги извиват нагоре. Четката достига всяка мигла и подсилва обема.

Спиралата не е водоустойчива, но не се размазва, независимо от влажността. Не се лющи. Lashcode е с най-доброто качество, което си струва цената.

14 Коментара “Спиралата Lashcode: подчертаване на красотата на миглите”

  1. Лила

    Това е перфектната спирала за мен. Сгъстява миглите, без да се образуват бучки, разделя ги, трае много дълго и е ефективна. Не предизвиква раздразнения за очите, което е важно за мен, защото нося контактни лещи. Ще остане с мен 🙂

    Отговор
  2. Кари

    Имам любима спирала, но съм готова да я изпробвам. Окуражена съм от факта, че може да се грижи за миглите

    Отговор
  3. Беатрис

    придава готини ефекти като други спирали.. Когато става въпрос за други неща, миглите ми изглеждаха по същия начин и бяха еластични след няколко часа. Други спирали правеха миглите ми толкова твърди, колкото жица. И ето една приятна изненада – меки мигли 🙂

    Отговор
  4. After_midnight

    Спирала, която ме накара да харесвам собствените си мигли 🙂 в допълнение, толкова е издръжлива, че не се получава „панда“ ефект и не се лющи. Най-добрата.

    Отговор
  5. Сара133

    Много добра пигментация, цветът е толкова наситен, не се отмива през деня.

    Отговор
  6. Анн@555

    Просто като я погледнете, вече знаете, че това е висококачествена козметика. Високо качество във всеки аспект: впечатляващи ефекти, издържа дълго и има най-добрата силиконова четка, която някога съм използвала.

    Отговор
  7. Хохооо

    Най-добрата спирала на света 🙂 Изглежда сякаш всеки ден нося изкуствени мигли 🙂 издръжлива е в различни условия. Номер 1 за мен 🙂

    Отговор
  8. ДафнеЕ

    В моя случай не подейства толкова добре. Миглите са по-дълги, извити, но сгъстяващият ефект не ме задоволява. Предимството на тази спирала е лесна употреба, първият слоай покрива миглите и ефективността е голяма.

    Отговор
  9. Дороти96

    Използвах я веднъж, добра е, но мога да си купя също толкова добра за два пъти по-малко пари

    Отговор
  10. МоникаПати

    Това е тотален джакпот! Бях привързана към спиралите на Chanel, но имаха един минус – лющеха се и много бързо след отварянето консистенцията се сгъстяваше. Lashcode прави ми миглите красиви сякаш съм използвала спирала на Chanel, но тази е по-издръжлива. Използвала съм почти цялата опаковка, но спиралата не е променила своята консистенция.

    Отговор
  11. Джули.Дж

    От къде мога да я взема??

    Отговор
    • Рони Ронката

      Мисля, че само от официалния уебсайт

      Отговор
  12. тофи99

    Видях мигли с тази спирала и изглеждаше страхотно, но се чудя дали ги подхранва

    Отговор
  13. МагиМагиМаги

    помогна ми, защото имах много сухи и чупливи мигли след като постоянно използвах водоустойчива спирала около 2 години.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *