ТОП 7 Серума за куперозна кожа, които действат, както е обещано

Кожата ви е раздразнена, зачервена и покрита със спукани капиляри? Пробвайте един от най-добрите серуми за куперозна кожа, помагащи да се почувствате красиви в собствената си кожа.

Ето най-добрите козметики, които доказано доставят прекрасни резултати. 7 от най-добрите серуми за куперозна кожа, справящи се дори с най-реактивната кожа. Всички те са направени от най-добрите съставки, за да осигурят висока ефективност и грижа, която пасва дори на най-капризните типове кожа като куперозната.

Защо серум, а не крем?

Първо, серумът доставя по-силни резултати, но това, което наистина го прави по-добър от крема за лице, е способността му да прониква в кожата. Още една разлика между двете козметики е фактът, че серумът е много по-лек от крема (отнася се главно за серумите на водна основа), което го прави подходящ за всички типове кожа. Серумът не запушва порите и не оставя мазно чувство по лицето. Всичко това е разбира се, ако изберете най-добрия серум.

Най-добрият серум за куперозна кожа

Потребителските ревюта помагат да открием правилния серум – ако е популярен и получава добри ревюта, е много възможно продуктът да си струва цената. Единственото нещо обаче, което трябва да помните, е винаги да напасвате козметиката за грижа с нуждите на кожата ви. На какво трябва да обърнете внимание, ако кожата ви е куперозна?

В случая с куперозната кожа, серумът трябва не само да е лек, но и да е богат на съставки, таргетиращи слабите капиляри. Търсете например екстракти от конски кестен, арника и гинко. Простата формула също е много важна. Трябва да съдържа само нужните компоненти, тъй като причиняване на дразнене на куперозната кожа, заради продукт, който не е изцяло натурален, е много лесно. Ето защо трябва да избягвате етеричните масла, алкохолите и прекалено многото консерванти.

Кой серум за лице да изберете?

Ето 7 серума за лице за куперозна кожа, които си струва да разгледате, когато търсите идеалната козметика за грижа. Кой ще изберете?

1. Серум за лице за куперозна кожа Nanoil Anti-Redness

Номер 1 измежду серумите за лице за куперозна кожа, един от най-добрите предложения, продукт, препоръчван от специалистите. Един от най-големите плюсове е простата и изключително лека формула, която се абсорбира в кожата само за няколко секунди. Този серум доставя мигновено успокоение и оставя кожата по-здрава. Чрез възстановяване на стените на капилярите, Nanoil Anti-Redness Face Serum ги прави по-еластични и така елиминира проблема с паякообразните вени. Серумът от Nanoil за куперозна кожа съдържа екстракти от липа, кипарис и индийска пунарнава. Нанасянето е много приятно и ефектите са доставени по-бързо от други налични на пазара козметики. Това е формула, която се харесва на чувствителната кожа.

повече информация: www.nanoil.bg

2.Серум за лице за куперозна кожа Avebio Bio Oil Antired Elixir

Маслен елексир, направен от 6 различни екстракта, извлечени от макадамия, пшеничен зародиш, маракуя, семена от шипка, цистус и безсмъртниче. Те изграждат по-голямата част от състава и помагат на серума да доставя обещаните резултати. Тъй като е единственият продукт, който е направен изцяло от масла, серумът за куперозна кожа е доста необичайна козметика. Това означава, че трябва да го използвате внимателно, поради високия риск от запушване на порите. А когато те се запушат веднъж, кожата започва да отделя повече мазнина, което води до лъскаво лице. Все пак, когато се използва, както е написано в инструкциите, серумът премахва дразненето, подхранва, поддържа хидратацията, забавя стареенето и подсилва стените на кръвоносните съдове.

3. Серум за лице за куперозна кожа Norel Dr Wilsz Sensitive Facial

Серумът от Norel за куперозна кожа е с гелообразна формула, направена за успокояване на раздразнената и зачервена кожа. Той пасва на кожата със спукани капиляри и розацея. Серумът е на основата на екстракт от арника, подсилващ и подобряващ състоянието на слабите капиляри. Другите екстракти, използвани в серума, са от конски кестен, рускус, хамамелис и дяволски нокът. Серумът Norel Sensitive Facial е направен за нанасяне сутрин и вечер. Производителят казва, че той се представя по-добре, когато след това нанесете крем, идващ от същата козметична серия. Серумът би трябвало да изсветлява петната, да елиминира проблема със спуканите капиляри, да намалява подпухналостта и да предоставя защита.

4. Серум за лице срещу зачервяване Bandi Veno Care

Bandi Veno Care Anti-redness Serum е още един препоръчван продукт за грижа за реактивна кожа. Това е лек серум, направен за справяне с проблематичната кожа, който съдържа d-пантенол, екстракти от кипарис, кестен и липа, комбинирани с рутин и смес от екстракти от женско биле, черница, праскова и байкалски шлемник, оставящи кожата по-сияйна. Тази формула се справя с дразненето доста добре, подхранва кожата и изтрива спуканите капиляри. Препоръчително е да използвате козметиката за куперозна кожа само като временна процедура за намаляване на зачервяването, както и за предотвратяване на проблемите, причинени от реактивната кожа.

5. Серум за лице за куперозна кожа Iwostin Capillin

Можете да се погрижите добре за куперозната, както и за зрялата кожа, сблъскваща се с проблеми като бръчки, старчески петна и увисване. Точно за това е направен серумът Iwostin Capillin. Страхотно е, че само едно нанасяне намалява зачервяването и еритемата. Колкото повече го използвате, толкова по-малки ще са проблемите на зрялата кожа и спуканите капиляри. Когато стане въпрос за формулата, козметиката е направена от витамин С, който изсветлява кожата, алантоин, който успокоява дразненето, както и смес от обичайни съставки, използвани в серията Iwostin Capillin (Neutrazen, Pronalen Aesculus, AquaJuve Q MIX 5%). Не на последно място, серумът има доста гъста консистенция.

6. Серум за лице срещу зачервяване Exuviance AntiRedness Calming

Един от най-скъпите серуми за куперозна кожа в този списък. Успокояващата му формула е направена за ежедневна употреба. Екстрактът от конски кестен и няколко необичайни растителни съставки – включително женско биле и бял чай – правят Exuviance AntiRedness Calming интересно предложение за чувствителна и податлива към розацея кожа. От друга страна, серумът също съдържа пептиди, кофеин и лактобионова киселина, които са популярни с това, че доставят по-силен ефект. Тези съставки обаче увеличават риска от дразнене, особено когато се нанася върху изключително чувствителна кожа. Това е нещо, което трябва да имате предвид, особено ако кожата ви е хипер реактивна.

7. Серум за лице за куперозна кожа Apis Couperose-Stop

Ето още един серум, който се справя със съдовите лезии. Идеален е за ежедневно използване и за справяне с популярните проблеми на куперозната кожа като зачервяване на лицето и разширени капиляри. Въпреки че текстурата е прекалено гъста, особено за серум, кожата успява да го абсорбира. Apis Couperose-Stop набавя на кожата витамин С, серамиди, протеини от коприна, екстракт от водорасли и гинко билоба за по-силни капиляри. Това не е скъп продукт, което означава, че не трябва да очаквате мигновени резултати, но все пак, ако се нанася достатъчно дълго, той действа, както е обещано.